Dealer auto / Service auto

Service Auto

Service auto pentru autoturisme si autoutilitare in Bucuresti & Ploiesti

Dacă te-ai săturat să umbli cu mașina din mecanic în mecanic fără să ți se rezolve problema, dacă nu mai vrei să ai parte de ridicări din umeri și de soluții care să te țină până la primul drum mai lung sau dacă nu mai vrei să ai de-a face cu mecanici secretoși care nu îți explică care este problema tehnică a vehiculului înainte de a se apuca de reparații ori de a comanda piesele fără a ști dinainte cât te va costa, atunci apelează la service-ul auto Di-Bas!

Suntem un service autorizat multimarcă inclusiv pentru autoutilitare, cu sedii atât în București - sectorul 2, cât și în Ploiești. Service-ul nostru este dotat cu aparatură tehnică și testere auto de ultimă generație, stații ITP proprii și capabilități inovatoare în diagnoză profesională auto, geometria roților, tinichigerie și vopsitorie auto, ateliere de mecanică și electrică auto și o gamă completă de servicii pretabile atât posesorilor de vehicule, cât și persoanelor juridice cu flote de vehicule.

Di-Bas este o rețea de service-uri autorizate, ceea ce garantează oricărui client posibilitatea de a beneficia de specialiști și mecanici auto profesioniști și de diagnoze, reparații și revizii de autovehicule comerciale și personale la standarde de calitate înalte. În același timp, stațiile noastre ITP din București și din Ploiești sunt pregătite cu testere de diagnoză auto moderne pentru a-ți garanta conformitatea tehnică a vehiculelor și a flotelor de autoutilitare cu normele tehnice în vigoare.

Transparența și comunicarea continuă cu proprietarul sau cu reprezentantul deținătorului de flotă auto pe întreg parcursul prezenței vehiculelor în service-ul nostru auto sunt unele dintre valorile noastre de afaceri la care ținem foarte mult. Vei ști în orice moment statusul lucrărilor, cauza defecțiunilor, necesitatea înlocuirii unor piese sau a executării unor lucrări specifice, fie că este vorba de o defecțiune punctuală observată de client, fie că este vorba de probleme care sunt identificate în centrele noastre de mecanică auto din București sau din Ploiești de către echipele de mecanici sau de electricieni auto în timpul reviziilor de rutină.

Atât în service-ul auto din sector 2 București, cât și în service-ul auto din Ploiești, Di-Bas îți oferă acces la aceleași tehnologii de ultimă oră în domeniul interfețelor de diagnoză și reparațiilor auto: elevatoare speciale pentru autoutilitare cu sarcină de până la 5 tone, mecanici experimentați atât în domeniul flotelor de vehicule utilitare, cât și în domeniul vehiculelor personale, programare rapidă, prețuri competitive și, mai ales, seriozitate în toate operațiunile și lucrările executate.

Service auto multimarca

Di-Bas este pregătit din punct de vedere tehnic să ofere servicii de calitate în privința reparațiilor sau mentenanței autoturismelor sau flotelor de autoutilitare de diverse mărci. Eforturile tale de căutare permanentă a unui service bun și serios pot înceta în sfârșit în momentul în care decizi să încerci serviciile Di-Bas în București sector 2 sau în Ploiești. În calitate de service autorizat, Di-Bas este mereu la dispoziția ta cu o paletă largă de servicii multimarcă precum: revizii auto, atelier de mecanică auto, atelier electrică auto, diagnoză auto, stație ITP, geometrie roți în București și în Ploiești, încărcare cu freon auto și igienizare AC la prețuri optime în raport cu calitatea lucrărilor, a pieselor și consumabilelor oferite.

Service auto Hyundai
Apelează cu încredere la service-urile auto Di-Bas din București sector 2 și Ploiești specializate pentru toate modelele de mașini Hyundai.
Service auto Renault
Di-Bas oferă servicii de reparații și mentenanță auto la cele mai înalte standarde de calitate pentru vehicule și utilitare Renault în service-ul auto localizat în sector 2 București.
Service auto Dacia
Service-ul nostru autorizat Dacia din București este gata să te ajute în orice problemă tehnică sau de întreținere a oricărui model Dacia.

Service auto autorizat - Oferim servicii profesionale de reparatii si mentenanta auto

Mecanica Auto
Diagnoza Auto
Electrica Auto
Geometrie Roti
Incarcare Freon Auto
Revizie Auto
Statie ITP
Vopsitorie & Tinichigerie Auto
Sună acum!
București Ploiești

Programează-te acum la service auto Di-Bas

INTRODU DATELE TALE PERSONALE
*câmpuri obligatorii
DETALII
Orele de lucru sunt 08:00 - 17:00
DETALIILE PROGRAMĂRII ÎN SERVICE
Cerere programare intervenție în Service*
Ce spun clienții noștri?
Întrebări și răspunsuri
Cât durează să fac o programare la service-ul auto?
Primesc garanție de la service-ul auto pentru lucrări și piese?
Primesc o mașină la schimb în perioada în care vehiculul meu este la service-ul auto?
Cum aflu de la service-ul auto ce probleme are mașina mea?