Dealer auto / Service auto / Service Dacia

Service Dacia

Service Dacia București

Vehiculele Dacia sunt de departe în topul preferințelor conducătorilor auto din România. Este și unul din motivele pentru care noi, cei de la Di-Bas, am decis să venim în sprijinul șoferilor de mașini personale și al deținătorilor de flote de autoturisme sau autoutilitare prin deschiderea service-ului autorizat Dacia din București. Echipa noastră de consilieri de vânzări, mecanici, electricieni auto, tinichigii și vopsitori au o calificare superioară și o experiență bogată pentru a adresa și rezolva orice tip de probleme privind defecțiunile sau mentenanța vehiculelor Dacia. Di-Bas vine și în sprijinul posesorilor de alte mărci de vehicule prin service-urile autorizate Hyundai, service-ul Renault din București și service-ul Opel din Ploiești cu aceleași standarde înalte de calitate a lucrărilor și cu același nivel de pregătire tehnică și profesionalism al personalului.

Service autorizat Dacia cu servicii complete

La service-ul Dacia autorizat din București vei putea beneficia de servicii profesionale de calitate în tot ceea ce privește: pachetele de revizie auto generală pentru vehicule Dacia, intervenții de mecanică auto, reparații și verificări de parte electrică pentru modele Dacia, diagnoză Dacia specializată, servicii complete de vopsitorie și tinichigerie auto Dacia sub indicațiile producătorului. În plus, poți beneficia de o realizare de geometrie a roților Dacia și încărcare cu freon pentru multiple modele de vehicule Dacia. De asemenea, service-ul nostru autorizat este și stație ITP Dacia, oferind verificări tehnice periodice la prețuri corecte.

Rolul diagnozei în funcționarea corecta a autovehiculelor Dacia

Diagnoza auto pentru orice model Dacia este un pas esențial în detectarea la timp și preîntâmpinarea unor defecțiuni care se pot agrava, conducând la reparații mai costisitoare. Astfel, folosirea unui tester cu interfață de diagnoză auto specifică Dacia este una dintre cele mai bune idei pe care le poți aplica ori de câte ori simți că există unele probleme la motor sau dacă există avertizări ale martorilor luminoși din bord. Tot ce trebuie să faci este să te programezi fie online, fie telefonic pentru o diagnoză la service-ul auto din București și echipa de tehnicieni auto Di-Bas va efectua toate testele și verificările necesare, oferindu-ți în mod complet și transparent constatările, precum și diversele opțiuni pe care le ai la îndemână pentru remedierea eventualelor defecțiuni.

Revizie Dacia - pentru diverse modele

Toți posesorii de autoturisme și autoutilitare Dacia pot beneficia în cadrul service-ului auto autorizat din București de servicii complete adecvate fiecărui model al mărcii românești. Astfel, asigurăm lucrări specifice de service pentru Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan, Duster, Dokker, Lodgy etc. Punem accent în cadrul relațiilor noastre cu clienții pe transparența și oferirea tuturor detaliilor și a opțiunilor pentru reparații și achiziționarea de piese originale sau aftermarket care respectă cele mai riguroase standarde. Alege acum să faci o programare online sau telefonică la service-ul auto autorizat Dacia operat de Di-Bas și vom fi gata să punem bazele unui parteneriat solid și de încredere pe termen lung!

Service Dacia - Ce îți oferim?

Diagnoza-Auto Diagnoza Auto
Electrica Electrica
Mecanica Mecanica
Revizie Revizie
Statie-ITP Statie ITP
Geometrie-Roti Geometrie Roti
Incarcare-Freon Incarcare Freon
Schimb-Ulei Schimb Ulei
Verificare-Frâne Verificare Frâne
Vopsitorie-Tinichigerie Vopsitorie Tinichigerie
Sună acum!

Programează-te acum la service auto Dacia - Di-Bas

INTRODU DATELE TALE PERSONALE
*câmpuri obligatorii
DETALII
DETALIILE PROGRAMĂRII ÎN SERVICE
Cerere programare intervenție în Service*
Ce spun clienții noștri?
Întrebări și răspunsuri
Nu am timp să stau la service-ul auto Dacia cu mașina. Ce alternative am?
Am o Dacia Logan veche, dintre primele modele. Se poate repara la service-ul auto Dacia Di-Bas?
Firma noastră are o flotă de 10 autoutilitare Dacia Dokker și Lodgy. Service-ul auto Dacia Di-Bas asigură servicii și pentru astfel de situații?
Există o formă de garanție pentru lucrările de service auto Dacia?