Dealer auto / Service auto / Service Hyundai

Service Hyundai

Service Hyundai în București & Ploiești

Service-urile Hyundai din București și din Ploiești sub brandul Di-Bas sunt autorizate pentru revizii Hyundai, diagnoze și reparații mecanice Hyundai, operațiuni pe partea electrică Hyundai, tinichigerie și vopsitorie auto pentru cunoscuta marcă sud-coreeană Hyundai. Aceasta a devenit o marcă de tradiție, care oferă autoturisme dotate cu tehnologii inovatoare, sigure și rezistente, care își păstrează valoarea timp îndelungat dacă sunt întreținute în mod corect și reparate în conformitate cu indicațiile producătorului.

Service autorizat Hyundai - motive pentru a alege un service de calitate

Tehnicienii noștri specializați în domeniul mecanicii și electricii, tinichigeriei și vopsitoriei auto Hyundai, vor diagnostica în mod profesionist autovehiculul și vor proceda la reparațiile și înlocuirile necesare cu piese auto de marcă sau aftermarket. Vei avea mereu prezentate toate opțiunile, împreună cu recomandări întemeiate pentru a putea să iei astfel cea mai bună decizie pentru mașina ta. La service-urile auto Di-Bas mașina ta sau flota de vehicule Hyundai a companiei tale se află pe mâini sigure. Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre și, de aceea, oferim garanție atât pentru piesele achiziționate prin intermediul service-urilor noastre Hyundai, cât și pentru partea de manoperă. Vei primi o mașină la schimb dacă intervențiile tehnice necesare la vehiculul propriu solicită o perioadă mai lungă de timp. În plus, nu vom face înlocuiri de piese sau achiziții în numele tău fără a te informa în mod complet și corect înainte.

Revizie Hyundai - servicii și prețuri de top

Dacă te întrebi de ce ar trebui să faci o programare pentru revizie la un service autorizat Hyundai ar trebui să știi că noi, cei de la Di-Bas, ne gândim mereu la moduri inovatoare de a face ca deținerea unui model auto sub această marcă să fie satisfăcătoare și plină de inspirație. Fie că este vorba de revizii pentru Hyundai i10, i20, i30, Tucson, Kona, Santa Fe sau orice alt model al producătorului sud-coreean, vei beneficia de prețuri accesibile și de operațiuni complete de tip one-stop-shop.
Astfel, nu va mai fi necesar să faci drumuri separate pentru diversele nevoi ale Hyundai-ul tău. De asemenea, în service-urile noastre auto Hyundai autorizate din București și Ploiești vei beneficia de diagnoză auto profesională specifică Hyundai, precum și de servicii de tinichigerie și vopsitorie Hyundai, geometrie roți și încărcare freon auto dedicate mărcii Hyundai sub toate standardele de producător. Nu în ultimul rând, service-urile noastre sunt dotate și cu stații ITP proprii pentru orice model de Hyundai.

Service auto Hyundai - drumuri fără griji

Un drum fără griji cu autovehiculul tău începe cu prudența ta în calitate de șofer, de a ajunge la timp cu mașina la service imediat ce observi o defecțiune serioasă sau primești semnale de avertizare specifice în bord. Fie că va fi vorba doar de o testare cu interfața de diagnoză Hyundai, fie că va fi vorba de reparații de natură mecanică sau de alt fel, Di-Bas, în calitate de dealership și service autorizat Hyundai, se mândrește cu servicii prompte, profesionale și cu transparență totală în comunicarea cu clienții. De asemenea, Di-Bas este alături și de șoferii care au ales alte mărci, deținând service-uri autorizate Opel, service Renault și service auto Dacia fiecare dintre acestea fiind, la rândul lui, service multimarcă, cu dotări și echipe de tehnicieni experimentați pentru orice model de autoturism sau autoutilitară.

Service Hyundai - Ce îți oferim?

Diagnoza-Auto Diagnoza Auto
Electrica Electrica
Mecanica Mecanica
Revizie Revizie
Statie-ITP Statie ITP
Geometrie-Roti Geometrie Roti
Incarcare-Freon Incarcare Freon
Schimb-Ulei Schimb Ulei
Verificare-Frâne Verificare Frâne
Vopsitorie-Tinichigerie Vopsitorie Tinichigerie
Sună acum!

Programează-te acum la service auto Hyundai - Di-Bas

INTRODU DATELE TALE PERSONALE
*câmpuri obligatorii
DETALII
DETALIILE PROGRAMĂRII ÎN SERVICE
Cerere programare intervenție în Service*
Ce spun clienții noștri?
Întrebări și răspunsuri
Unde pot face o programare la un service auto Hyundai?
Cum pot fi sigur că la service-ul auto Hyundai mi se vor înlocui doar piesele de care are nevoie mașina?
De ce ar trebui să apelez la service-ul auto Hyundai autorizat ?
Trebuie să merg în alt service pentru ITP dacă am făcut reparațiile la service-ul auto Hyundai?