Dealer auto / Service auto / Service Renault

Service Renault

Service Renault București

Posesorii de autoturisme Renault, dar și managerii de flote sau firmele care dețin autoutilitare ale binecunoscutei mărci franceze pot beneficia de acum de experiența și profesionalismul unui service auto Renault autorizat în București sub egida Di-Bas. Suntem dedicați siguranței și funcționării optime a vehiculului tău Renault, tehnicienii noștri fiind pregătiți și echipați la cele mai bune standarde impuse de producătorul auto.

Service autorizat Renault - Asistență și reparații auto profesionale

În cadrul service-ului nostru autorizat Renault vei beneficia de servicii one-stop-shop, echipele noastre de tehnicieni și dotările de ultimă oră ale atelierelor noastre permițându-ne să-ți oferim toată gama de servicii, reparații și revizii Renault: Di-Bas îți oferă opțiuni variate și pentru alte mărci auto, operând service-uri autorizate pentru Hyundai, service auto Dacia în București și service Opel în Ploiești și o gamă de servicii multimarcă în toate locațiile pe care le operăm cu specialiști și tehnicieni cu experiență și calificare înaltă.

Tester auto Renault - Când este indicat să realizezi o diagnoză la reprezentanța Renault?

Diagnoza auto realizată cu testere dedicate Renault este o direcție bună de acțiune ori de câte ori apar unele defecțiuni sau comportamente anormale ale mașinii semnalizate sau nu prin intermediul indicatorilor de bord. Cu cât vei veni mai devreme cu vehiculul în service-ul nostru autorizat pentru a realiza o verificare completă cu interfața de diagnoză proprie Renault și dedicată oricărui model al producătorului, cu atât mai rapidă și mai eficace va fi și operațiunea de remediere a eventualelor probleme depistate.
Tehnicienii noștri îți vor oferi, pe întreg parcursul operațiunii, informații și detalii complete într-un mod total transparent, iar tu vei avea puterea de decizie și de alegere a variantelor prezentate, fie în ceea ce privește operațiunile de executat, fie în privința achiziționării pieselor care trebuie înlocuite. Desigur, oferim garanție completă pentru piese de marcă sau aftermarket, dar și pentru manopera executată, astfel că vei avea o siguranță în plus a unei lucrări de calitate.

Mentenanță pentru toata gama de autoturisme Renault

La service-ul auto autorizat Renault Di-Bas vei găsi întreaga gamă de operațiuni, lucrări și reparații de garanție pentru vehicule, precum și o serie de intervenții dificile și investigații care pot fi greu de identificat în alte ateliere auto. Astfel, oferim servicii profesionale, revizii și încărcare freon pentru Renault Clio 3, Clio 4, Captur, Kadjar, Talisman, Megane, Megane 2, Megane 3, Laguna 2, Master, Trafic, Scenic, Kangoo, Twingo și pentru orice alt model al acestei mărci. Desigur, dacă intervenția tehnică la mașina ta solicită o perioadă mai îndelungată de timp, service-urile auto operate de noi îți oferă un autoturism la schimb pentru ca programul tău zilnic să nu fie afectat până la momentul în care mașina proprie va fi complet verificată și reparată.

Service Renault - Ce îți oferim?

Diagnoza-Auto Diagnoza Auto
Electrica Electrica
Mecanica Mecanica
Revizie Revizie
Statie-ITP Statie ITP
Geometrie-Roti Geometrie Roti
Incarcare-Freon Incarcare Freon
Schimb-Ulei Schimb Ulei
Verificare-Frâne Verificare Frâne
Vopsitorie-Tinichigerie Vopsitorie Tinichigerie
Sună acum!

Programează-te acum la service auto Renault - Di-Bas

INTRODU DATELE TALE PERSONALE
*câmpuri obligatorii
DETALII
DETALIILE PROGRAMĂRII ÎN SERVICE
Cerere programare intervenție în Service*
Ce spun clienții noștri?
Întrebări și răspunsuri
Am 5 vehicule Renault Trafic cu care fac livrări zilnic. Reparați și vehicule de marfă la service-ul auto Renault?
Ce tipuri de reparații asigurați în service-ul auto Renault?
Cu ce tip de piese lucrați la service-ul auto Renault?
Cât durează o revizie la service-ul auto Renault Di-Bas din București?