Dealer auto / Auto rulate

Marca
Pret
Kilometraj
Transmisie

Auto rulate

Autoturisme second hand cu livrare în București sau Ploiești la cele mai bune oferte de dealer

Autoturismele rulate sunt o opțiune excelentă atunci când nu vrei să investești în mașini noi dar vrei să te bucuri de performanțe tehnice și de prețuri corecte. Autoturismele cu cutie automata second-hand sau autoturismele SH cu cutie manuală, împreună cu autoturismele 4x4, de teren sau SUV second hand fac parte din ofertele de bază pe care Di Bas, dealer auto cu reprezentanțe în București și în Ploiești și cu experiență apreciabilă în domeniul vânzării de autoturisme și vehicule comerciale o pune la dispoziția clienților săi.

Autoturisme rulate SH verificate și cu garanție generoasă

Suntem în măsură să asigurăm toată gama de autoturisme rulate în România, de la autoturisme SH de mic litraj pentru oraș până la autoturisme second hand 4x4 sau SUV ori chiar vehicule utilitare. Di Bas este dealer Opel și dealer Hyundai și operează service-uri autorizate multi-marcă. Ne asigurăm că autoturismele mici sau mari second hand furnizate clienților noștri trec prin sistemul nostru unic de verificare în 60 de puncte având la dispoziție astfel o radiografie tehnică completă a mașinilor.

Oferim transparență totală clienților noștri în privința fiecărui aspect tehnic sau vizual al mașinii, al istoricului vehiculului și, de asemenea, în privința tranzacției. De asemenea, oferim garanție de cel puțin 1 an la achiziția unui autoturism second hand și un programul de loialitate pe care îl oferim clienților noștri cu garanții și discounturi la manopera de service și piese auto.

1 de mașini găsite
Manuala Benzina + GPL Tractiune Fata 17.041km
OFERTA LIMITATA
17.880 EUR
TVA deductibil
Vezi mașina