Hyundai Santa Fe Hyundai Santa 265 Cp Automat Plug-in- Luxury-

265 CP Automata Benzina Tractiune 4x4 (automat)
Specificații tehnice
An de fabricare
2023
Caroserie
SUV
Cilindree
1 600 cm3
Combustibil
Benzina
Culoare
Negru
Kilometraj
0
Norma de poluare
Euro 6
Nr. usi
5
Putere
265 CP
Tip vopsea
Perlată
Tractiune
4x4 (automat)
Transmisie
Automata
Descriere
Dealer autorizat Hyundai ofera spre vanzare Hyundai Santa 265 Cp Automat Plug-in- Luxury-, an fabricatie 2023, cu livrare din stoc. Pretul afisat contine reducerea obtinuta prin Programul Remat Plus 2023! Mai multe informatii despre modelele comercializate puteti obtine solicitand o oferta personalizata la: vanzari.bucuresti@hyundaidibas.ro

Puteti accesa oferta prin scanarea codului QR:
Oferta generata la data 01 decembrie 2023
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.
Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.
Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.

Aceasta oferta nu mai este disponibila!

Vezi stocul actual